Με τους Παπαγιάννη-Αγραβάνη να… οργιάζουν, η Εθνική μας ομάδα άλωσε το Σινάν Ερντέν, επικρατώντας με 76-67 της Τουρκίας.
Η «γαλανόλευκη» έκανε το 2/2 κόντρα στην Τουρκία και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Με το διπλό στην Πόλη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται… αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.
Η βαθμολογία στον Β’ Όμιλο
Ελλάδα 3-1
Τουρκία 1-3
Λευκορωσία 1-1
Μεγάλη Βρετανία 1-1
Τα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου
Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία (30 Ιουνίου)
Τουρκία – Λευκορωσία (30 Ιουνίου)
Μεγάλη Βρετανία – Τουρκία (3 Ιουλίου)
Λευκορωσία – Ελλάδα (3 Ιουλίου)
Οι εξ αναβολής αναμετρήσεις
Λευκορωσία – Μεγάλη Βρετανία
Μεγάλη Βρετανία – Λευκορωσία
Τι ισχύει για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023
Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου περνούν στον β’ προκριματικό γύρο, μεταφέροντας όμως τα αποτελέσματα που είχαν στην πρώτη φάση
Στον β’ προκριματικό γύρο, δημιουργείται νέος όμιλος με τις έξι ομάδες που προκρίθηκαν από τον Α’ (Σερβία, Λετονία, Βέλγιο, Σλοβακία) και τον Β’ Όμιλο (Ελλάδα, Τουρκία, Λευκορωσία, Μεγάλη Βρετανία)
Στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες του νέου ομίλου που δημιουργήθηκε
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.
Σε κίνδυνο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα των αθλητριών κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το πρωτάθλημα γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, όταν κομμάτια από την οροφή έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Australian Open και παράλληλα φρόντισε να προσφέρει ήδη έναν από τους καλύτερους πόντους της σεζόν, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τον... εαυτό της!