Συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του για τη νίκη που πέτυχαν στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό (81-73) και την κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα στην ανάρτησή τους ανέφεραν ότι το Κύπελλο «αποτελεί μια πρώτη δικαίωση για την οικογένεια του Ολυμπιακού», η οποία όπως τονίζουν «έδωσε μάχη για την κάθαρση του ελληνικού μπάσκετ».
Συγκεκριμένα, το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού μας για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο τίτλος αυτός αποτελεί μια πρώτη δικαίωση για την οικογένεια του Ολυμπιακού, που έδωσε μέχρι τέλους τη μάχη, για την κάθαρση του ελληνικού μπάσκετ».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.