Σίσσυ Χρηστίδου: «Μακάρι να έρθει η στιγμή να πούμε και για το #metoo στην τηλεόραση»
Η παρουσιάστρια μίλησε για το κίνημα και είπε πολλά.
Στο εργασιακό bullying και στο #metoo αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τη διάρκεια του «Χαμογέλα και Πάλι», με αφορμή τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη.
Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και η παρουσιάστρια σχολίασε σχετικά:
«Εγώ νομίζω ότι αν δεν είχα υποστεί το εργασιακό bullying που έχω υποστεί, θα είχα σταματήσει πάρα πολύ νωρίς. Πριν 20 χρόνια που ξεκινήσαμε εμείς σαν δημοσιογράφοι, θεωρώ ότι ήταν και η μέθοδος, αυτονόητο. Τότε έλεγες “έτσι θα είναι, αφού δεν μιλάει ούτε ο διπλανός, ούτε ο παραδιπλανός”. Είναι πολύ διαφορετικά, η γραμμή της πίεσης της δουλειάς που περνάει στο εργασιακό bullying με τη σεξουαλική παρενόχληση και τους βιασμούς ή την παιδεραστία»
Και πρόσθεσε: «Μέσα σε όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει από πέρυσι η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύς κόσμος έχει μαζευτεί. Και άνθρωποι που και στη δική μας δουλειά… Γιατί συνέχεια λέει ο κόσμος “για την τηλεόραση δεν θα πείτε;”. Μακάρι να έρθει η στιγμή που θα πούμε, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε εμείς, πρέπει να το πουν τα πραγματικά θύματα».
«Έχουν αλλάξει στάση οι άνθρωποι που μέχρι τώρα ήταν πάρα πολύ γνωστοί στο χώρο μας για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους συνεργάτες τους και σε όσους είναι κάτω από αυτούς. Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, και αν δεν μπορούν να απομακρυνθούν, ας φοβούνται λίγο περισσότερο», κατέληξε.
Δείτε τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442