Δύο αναμετρήσεις με την Τουρκία έχει μπροστά της η Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Και για αυτόν τον λόγο, το τρόπαιο της διοργάνωσης, Naismith Trophy θα βρεθεί στην Αθήνα. Μάλιστα, το τρόπαιο θα κάνει μερικές «βόλτες» στην πρωτεύουσα προτού αποχωρήσει από τη χώρα.
Μάλιστα, την Παρασκευή (25/2) θα δώσει το «παρών» και το κλειστό γήπεδο των Λιοσίων, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ελλάδας με την Τουρκία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.