Σοβαρό επεισόδιο ενδοοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο προκάλεσε ένας 34χρονος το βράδυ της Παρασκευής.
Αφού χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, στη συνέχεια έβαλε και φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με το thebest.gr.
Μήνυση από τη γυναίκα
Η γυναίκα κατάφερε να σβήσει την φωτιά, ενώ είχε ήδη ειδοποιηθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατέφθασε στο σημείο.
Η γυναίκα του υπέβαλε μήνυση και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του δράστη από την Αστυνομία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.