Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο των τριών παιδιών
Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα...
Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων διέταξε η εισαγγελία.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News του MEGA αυτό συνέβη για να απαντηθούν τα ερωτήματα των 10 με 12 γιατρών γύρω από την τραγική αυτή υπόθεση.
Οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί ο θάνατός τους. Ειδικότερα, το δεύτερο παιδί φαίνεται να είχε διαγνωστεί με αγενεσία βλεφόκομβου, με τους γιατρούς να λένε ότι αν το παιδί έπασχε από κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ζήσει για επτά μήνες. Θα είχε χάσει τη ζωή της από τις πρώτες ώρες.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι η μητέρα ήταν δίπλα στο παιδί της όταν πέθανε και η οποία συγκλονίστηκε από αυτό το γεγονός.
Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος Ευαγγελάτος υπογράμμισε ότι δεν θα μπορούσε να μην είχε συγκλονιστεί και με τον θάνατο του πρώτου παιδιού που πέθανε λίγο μετά που η νοσηλεύτρια του έδωσε ένα φάρμακο. Στη συνέχεια το άτυχο παιδάκι έγινε «μπλε» και πέθανε.
Έπειτα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι και το τρίτο περιστατικό προκαλεί ερωτήματα. Φαινόταν να έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί.
Και αυτό το παιδί, το τρίτο, πέθανε με τη μητέρα του δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων. Η μητέρα ανέφερε ότι είχε ξαφνικό πρόβλημα.
Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι οι γιατροί δεν πήραν από τον απινιδωτή που είχαν στο παιδί καμία ένδειξη ώσπου ξαφνικά αυτό κατέληξε.
Συμπερασματικά, οι γιατροί και οι ιατροδικαστές λένε ότι πρέπει να ερευνηθούν και οι τρεις περιπτώσεις για να αποκαλυφθεί τι ακριβώς έχει γίνει. Η έρευνα θα εστιάσει στον τελευταίο θάνατο, της Τζωρτζίνας, που μπορεί να δώσει απαντήσεις και για τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, θα εξετάσουν και το επεισόδιο εγκεφαλοπάθειας που είχε παρουσιάσει το κοριτσάκι, πώς προήλθε.
Δείτε τι αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος:
- Κατήφορος χωρίς τέλος: Πως ο Λανουά «έδειξε» ασυλία στους ορισμούς Κυπέλλου
- Η Ρωσία καταδικάζει τις απειλές των ΗΠΑ για νέες στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Πύργος: Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Λάρισα: Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο από ψηλά
- «Η Γροιλανδία προτιμά να παραμείνει στη Δανία, παρά να εξαγοραστεί από τις ΗΠΑ», λέει ο πρωθυπουργός του νησιού
- Τουρκία: Μια δικαστής θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας μέσα σε δικαστήριο από τον εισαγγελέα πρώην σύζυγό της
- Η Ελληνίδα Katherine Embiricos στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με ένα πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442