Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων διέταξε η εισαγγελία.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News του MEGA αυτό συνέβη για να απαντηθούν τα ερωτήματα των 10 με 12 γιατρών γύρω από την τραγική αυτή υπόθεση.
Οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί ο θάνατός τους. Ειδικότερα, το δεύτερο παιδί φαίνεται να είχε διαγνωστεί με αγενεσία βλεφόκομβου, με τους γιατρούς να λένε ότι αν το παιδί έπασχε από κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ζήσει για επτά μήνες. Θα είχε χάσει τη ζωή της από τις πρώτες ώρες.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι η μητέρα ήταν δίπλα στο παιδί της όταν πέθανε και η οποία συγκλονίστηκε από αυτό το γεγονός.
Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος Ευαγγελάτος υπογράμμισε ότι δεν θα μπορούσε να μην είχε συγκλονιστεί και με τον θάνατο του πρώτου παιδιού που πέθανε λίγο μετά που η νοσηλεύτρια του έδωσε ένα φάρμακο. Στη συνέχεια το άτυχο παιδάκι έγινε «μπλε» και πέθανε.
Έπειτα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι και το τρίτο περιστατικό προκαλεί ερωτήματα. Φαινόταν να έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί.
Και αυτό το παιδί, το τρίτο, πέθανε με τη μητέρα του δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων. Η μητέρα ανέφερε ότι είχε ξαφνικό πρόβλημα.
Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι οι γιατροί δεν πήραν από τον απινιδωτή που είχαν στο παιδί καμία ένδειξη ώσπου ξαφνικά αυτό κατέληξε.
Συμπερασματικά, οι γιατροί και οι ιατροδικαστές λένε ότι πρέπει να ερευνηθούν και οι τρεις περιπτώσεις για να αποκαλυφθεί τι ακριβώς έχει γίνει. Η έρευνα θα εστιάσει στον τελευταίο θάνατο, της Τζωρτζίνας, που μπορεί να δώσει απαντήσεις και για τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, θα εξετάσουν και το επεισόδιο εγκεφαλοπάθειας που είχε παρουσιάσει το κοριτσάκι, πώς προήλθε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας