Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε εκατοντάδες προβλήματα σε όλη την Αθήνα, ανάγκασε κόσμο να μείνει εγκλωβισμένος επί ώρες σε δρόμους, αναβάλλει παιχνίδια και θέτει την Ελλάδα σε… αργία για ένα διήμερο. Προβλήματα πολλά προέκυψαν και σε πολλά γήπεδα της Αττικής και το «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν ένα απ’ αυτά που υπέστη τη μεγαλύτερη ζημιά.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από νωρίς το μεσημέρι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από το βάρος του χιονιού υπέστη ζημιές το στέγαστρο που βρίσκεται στις εξέδρες από την πλευρά που βρίσκεται η Λεωφόρος Αλεξάνδρας.
Ωστόσο το μέγεθος του προβλήματος είναι τελικά πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι φανταζόταν ο καθένας. Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κι έχει γίνει viral, δείχνει πως το στέγαστρο υποχώρησε ολόκληρο και έπεσε στις εξέδρες.
Ντούσαν Κέρκεζ και Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσαν τις 11άδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο ματς που κάνει σέντρα στις 18:00 στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Παναιτωλικός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.