Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρίστος Αντωνιάδης: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι

Χρίστος Αντωνιάδης: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι

Τι λέει για τον ανταγωνισμό που αντιμετώπισε;

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «ΜΕGA Καλημέρα ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να σταματήσει το τραγούδι και στις ακραίες συμπεριφορές των θαυμαστριών του.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το “Δεν τρέχει τίποτα”. Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα και είναι μπαλάντα. Αν και σπάνια βγάζω μπαλάντες, μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι και μπήκα στον πειρασμό», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής για το νέο του τραγούδι.

Όταν είπε τέλος..

Επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που τον έκανε να σταματήσει το τραγούδι, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον ανταγωνισμό.

«Αλίμονο, βίωσα ανταγωνισμό, σε βαθμό που ενοχλεί. Ένας λόγος που είχα σταματήσει ήταν αυτός. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνα, κάθε βράδυ σε ένα μαγαζί με το που έβγαινα δεν άκουγα, άρχισα να έχω πρόβλημα στη φωνή μου. Μπαίνει ο ηχολήπτης να δει τους ενισχυτές, και είχαν βάλει κάποιες κοπέλες καρέκλες και τραπέζια για να φτάσουν τους ενισχυτές ήχου, για να με χαμηλώσουν την ώρα που θα βγω», περιέγραψε.

Όλη αυτή η κατάσταση τον κούρασε και πήρε την απόφαση να τα παρατήσει.

«Τα παράτησα. Κάπου ίσως είχα βαρεθεί, δεν είχα τις κατάλληλες προτάσεις. Και έτσι για μια δεκαετία δεν ασχολήθηκα. Έκανα μια εταιρία και απεξαρτήθηκα από τη νύχτα. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μπορώ να έχω μία ασφάλεια», είπε.

Ωστόσο, αναγνωρίζει πως σε ορισμένες περιπτώσεις έχει πληρώσει ακριβά τον αυθορμητισμό του και την ειλικρίνειά του, με αποτέλεσμα να έχει χάσει και δουλειά εξαιτίας αυτών των δύο χαρακτηριστικών του.

Όταν άκουσε για πρώτη φορά τραγούδι του στο ραδιόφωνο άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του, ενώ ήταν στην Κηφισίας, και βγήκε να χορέψει.

Είχε ποτέ εμμονική θαυμάστρια; Και πώς αντέδρασε;

«Είχα εμμονική θαυμάστρια, 2 με 3 φορές έχει τύχει, και σε βαθμό που πήγα στην αστυνομία! Έστελνε μηνύματα συνέχεια. Είχα ένα φλερτ με την κόρη της, και μετά μου την “έπεφτε” η κόρη, και μου την “έπεφτε” και η μάνα. Κάποια στιγμή κατέληξα στην αστυνομία για να της κάνουν μια παρατήρηση», είπε.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον συνάδελφό του, τον Βαλάντη, ο οποίος πήγε στο Survivor αλλά τελικά αποχώρησε και είπε «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Βαλάντης είχε πάει στο Survivor για να τους σκίσει! Ήμουν από αυτούς που τον έφεραν στην Αθήνα, μαζί με την τότε σχέση μου. Ο Βαλάντης ήταν πάντα πολύ έντονος, αλλά και πολύ ταλαντούχος…», είπε.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024