Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νόνη Δούνια: «Έχω δεχθεί ρατσισμό λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου»

Νόνη Δούνια: «Έχω δεχθεί ρατσισμό λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου»

Στο ρατσισμό που δέχτηκε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τη βουλευτή της ΝΔ, Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για το ρατσισμό που δέχτηκε, την οικογένειά της, τη σχέση της με τους γονείς της, ενώ αποκάλυψε ότι έφυγε από εκπομπή λόγω ανάρμοστου σχολίου.

«Έγινα πολύ συνειδητοποιημένα μητέρα. Δεν υπάρχει το μητρικό φίλτρο, συμβαίνει όταν γνωρίζεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Την πρώτη ημέρα που γνώρισα τον άνδρα μου, στα 31 μου, κατάλαβα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί του. Ήξερα τι ζητούσα», είπε για την απόφασή της να γίνει μητέρα.

Η εξομολόγηση για τον άντρα της

«Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε όταν ήμασταν σε άλλες σχέσεις, βρεθήκαμε ελεύθεροι μετά από μήνες και μείναμε μαζί από τότε. Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι με τον άνδρα μου, για αυτό είμαστε μαζί, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός και καλή επικοινωνία», ανέφερε για τη γνωριμία και τη σχέση με το σύζυγό της.

«Με επηρέασε πολύ ο σύζυγός μου για να μπω στον πολιτικό στίβο, είχα ενδοιασμούς εγώ και ανασφάλειες», εξήγησε.

«Τα παιδιά μου θέλουν να έχουν τη δική τους ταυτότητα, και όχι να είναι τα παιδιά της Νόνης. Με έχουν μπλοκάρει στα social media, αποφεύγουν τις φωτογραφίες μαζί μου, δε θέλουν να τους ταγκάρω. Αν κάνω σχόλιο σε φωτογραφία των παιδιών μου είμαι τελειωμένη, δε θα μου ξαναμιλήσουν ποτέ. Ένα like κάνω και με το ζόρι», σημείωσε για τη σχέση της με τα παιδιά της.

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο ρατσισμό που δέχτηκε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και ως μοντέλο και ηθοποιός.

«Εννοείται ότι έχω δεχθεί ρατσισμό και λόγω του φύλου και λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου. Κάποιοι θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν είναι έτοιμες για τον πολιτικό στίβο. Σίγουρα έχω αδικηθεί και μου έχουν μιλήσει άσχημα, αλλά δεν τα κρατάω», είπε.

«Ήμασταν 18 ώρες με σκηνοθέτη και με αποκαλούσε “το μοντέλο”, δε θυμόταν το όνομά μου. Έχω φύγει και από δουλειά και από εκπομπή γιατί κάποιος έκανε ανάρμοστο σχόλιο», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Οι φιλίες και η αγάπη για τον Πειραιά

«Η ευθύτητά μου έχει στοιχίσει κυρίως στις φιλίες μου, δεν μπορούν όλοι να δεχθούν την αλήθεια και κλαίνε», σχολίασε για το χαρακτήρα της.

«Έχω μεγαλώσει στον Πειραιά όλα μου τα χρονιά, τον αγαπώ και πολύ δύσκολα θα έφευγα. Οι άνθρωποι του Πειραιά έχουν ταυτιστεί με τους ανθρώπους που έχουν τσαγανό, μπέσα, λόγο», είπε ακόμα.

«Οι γονείς μου ήταν αυστηροί. Ο πατέρας μου όταν ήμουν στην εφηβεία ήταν πολύ αυστηρός. Νομίζω πως αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν πολύ υπερήφανος, κυρίως για την οικογένειά μας, το επαγγελματικό θα ήταν δεύτερο», σημείωσε τέλος αναφερόμενη στους γονείς της.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024