Άρης – Με έξι αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι Φαμπιάνο, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Γκάμα, Ματίγια και Μανσίνι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι (19.30) στη Ριζούπολη.
Ο Μανσίνι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι Φάμπιανο, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Ματίγια και Γκάμα.
Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν ξεκινάει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φάμπιανο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Ματίγια ξεκινούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μανσίνι που θα είναι ο επίθετικός κορυφής.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Ντένις, Σάκιτς, Εντιαγέ, Τζέγκο, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαϊροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης.
- Κλοπ: «Με εξέπληξε η απόλυση του Αλόνσο» – Τι είπε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα σενάρια για το μέλλον του
- Ξύλο σε αγώνα πρωταθλήματος Νέων στην Ισπανία – Εισέβαλαν στο γήπεδο και οι γονείς! (vids)
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Τσάμπι Αλόνσο: Το «τρελό» ποσό που κόστισε ο Ισπανός στη Ρεάλ και το εντυπωσιακό ποσοστό νικών του
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πρώτο στόχο τον Κλοπ – Στη λίστα και ο Μαρέσκα
- Η Μπαρτσελόνα υπογράφει νέο 10ετές συμβόλαιο με τη Euroleague – Ακολουθούν Ρεάλ και Φενέρ
- Τσιτσιπάς – Βούκιτς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442