Ο Νόβακ Τζόκοβιτς περιμένει την απόφαση του… Έλληνα υπουργού, Άλεξ Χοκ, ο οποίος θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στην Αυστραλία και μέχρι στιγμής η απέλαση είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Ο Σέρβος παραδέχθηκε πως «έσπασε» την καραντίνα όσο ήταν θετικός στον κοροναϊό, ενώ ο πατέρας του χαρακτήρισε τον γιο του «νέο Σπάρτακο».
Η παραδοχή του «φάουλ», οι υπερβολές του πατέρα και ο χαρακτηρισμός της χώρας ως «μπανανία» εξόργισαν τους Αυστραλούς, οι οποίοι πήραν θέση στο ερώτημα αν πρέπει να απελαθεί, απαντώντας θετικά σε πολύ μεγάλο ποσοστό.
Σε δημοψήφισμα του NewsCorp σχετικά με το θέμα πήραν μέρος σχεδόν 60 χιλιάδες άνθρωποι με το 83% να είναι υπέρ της απομάκρυνσής του από τη χώρα τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.