Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Τζόκοβιτς - «Στο χέρι του υπουργού Μετανάστευσης ο Σέρβος»

Υπόθεση Τζόκοβιτς – «Στο χέρι του υπουργού Μετανάστευσης ο Σέρβος»

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα χειρίζεται ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ.

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ωστόσο δεν μίλησε για την υπόθεση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Μόρισον στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι το θέμα χειρίζεται ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, που θα αποφασίσει αν θα απελάσει ή όχι τον Σέρβο τενίστα.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, ο Τζόκοβιτς, No1 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε κανονικά μέρος στην κλήρωση του Australian Open (έπεσε με τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Νο78) και με τα τωρινά δεδομένα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μελβούρνη, διεκδικώντας τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ, αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα ασκήσει το δικαίωμα να ακυρώσει τη βίζα του 34χρονου Σέρβου, πατώντας πάνω στις παρατυπίες του Τζόκοβιτς και της ομάδας του, στη συμπλήρωση του ταξιδιωτικού εγγράφου κατά την είσοδό του στην Αυστραλία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024