Ακόμη ένα κρούσμα κοροναϊού στον Παναθηναϊκό! Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» στα χθεσινά τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα, βρέθηκε και δεύτερο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος θετικό και φυσικά έχει απομονωθεί όπως ορίζει το πρωτόκολλο.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι πως από το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στη Super League που κάνει καθημερινά μοριακό έλεγχο, κάτι που βοηθάει ώστε να μην υπάρξει και διασπορά του ιού μέσα στην ομάδα.
Θυμίζουμε ότι οτι πρώτο κρούσμα είχε εντοπιστεί στα τεστ που είχαν κάνει στην ομάδα μετά την επιστροφή από τη Χριστουγεννιάτικη άδεια.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης, ενώ μίλησε και για την πορεία της ομάδας την εφετινή σεζόν.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.