Πλησιάζει η επιστροφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην αγωνιστική δράση.
Η αποκατάσταση του Αυστριακού γκολκίπερ της ΑΕΚ μετά τον καθαρισμό που έκανε στο γόνατο στις 7 Δεκεμβρίου πήγε πολύ καλά και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της «Ένωσης». Το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στην Λαμία, αλλά να επιστρέψει στις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Έτσι ο Παναγιώτης Τσιντωτάς θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Ένωσης και απέναντι στην Λαμία, με τον Έλληνα κίπερ να έχει πολύ θετικές εμφανίσεις στο διάστημα που λείπει ο Στάνκοβιτς.
Τέλος οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη συνεχίζουν χωρίς διακοπή τις προπονήσεις τους μέσα στις γιορτές. Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις να μην γίνει προπόνηση την Πρωτοχρονιά, τελικά ορίστηκε κανονικά, απλώς οι παίκτες της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν απόγευμα και όχι πρωί.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.