Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Πατούλη - «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του;»

Μαρίνα Πατούλη – «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του;»

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι τον συμβουλεύεται για κάθε της κίνηση. Είναι όμως έτσι;

Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Από την ημέρα που ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους έχουν πει πολλά ο ένας για τον άλλον και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη, τον «άδειασε» και σχολίασε με τον δικό της τρόπο τούς ισχυρισμούς του ότι τον συμβουλεύεται για κάθε της κίνηση.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ανέφερε ο ρεπόρτερ στην Μαρίνα Πατούλη.

Εκείνη αφού αρχικά έμεινε άφωνη, στη συνέχεια έβαλε τα γέλια και απάντησε: «Αλήθεια; Μάλιστα. Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα», κατέληξε η ίδια.

Δείτε όσα είπε παρακάτω

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024