Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεύτηκε η καλύτερη βιτρίνα στη Θήβα

Βραβεύτηκε η καλύτερη βιτρίνα στη Θήβα

Παρά τις δυσκολίες εν μέσω πανδημίας, οι επιχειρηματίες έβαλαν τα δυνατά τους, το κέφι τους και το προσωπικό τους γούστο, στολίζοντας με ξεχωριστό τρόπο τα καταστήματά τους

Οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των καταστημάτων της πόλης έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας επανέφερε φέτος τον διαγωνισμό για τη βράβευση της καλύτερης και πιο εντυπωσιακής χριστουγεννιάτικης βιτρίνας.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος, η επιλογή των νικητών δύσκολη. Παρά τις δυσκολίες εν μέσω πανδημίας, οι επιχειρηματίες έβαλαν τα δυνατά τους, το κέφι τους και το προσωπικό τους γούστο, στολίζοντας με ξεχωριστό τρόπο τα καταστήματά τους.

Η επιλογή των νικητών του διαγωνισμού έγινε σήμερα, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, παρουσία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Βασίλη Γκέλη, του αντιπροέδρου, κ. Νικόλαου Λεμονάκου, και του γεν. γραμματέα, κ. Πέτρου Νταγιάκου.

Το δεύτερο βραβείο καλύτερης βιτρίνας

Το πρώτο βραβείο καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας κέρδισε η βιτρίνα καταστήματος παιδικών ρούχων. Το «αργυρό» απονεμήθηκε σε αρτοποιείο και το «χάλκινο» σε παραδοσιακό παντοπωλείο. Ο «χρυσός νικητής» έλαβε ως δώρο ένα ταξίδι από ταξιδιωτικό πρακτορείο

«Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τα καταστήματα για την προσπάθειά τους, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και τις συνεχείς αντιξοότητες, να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας και χαράς. Με κέφι και μεράκι οι επιχειρηματίες της πόλης μας δίνουν διαρκή αγώνα. Στεκόμαστε στο πλευρό τους, στηρίζουμε την πόλη μας, πραγματοποιούμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της περιοχής μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αναστασίου.

Η τρίτη καλύτερη βιτρίνα της Θήβας

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024