Ο Εμπορικός Σύλλογος της Νέας Σμύρνης μαζί με τον Δήμο, ενώνουν δυνάμεις σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η τοπική αγορά. Με σειρά εκδηλώσεων σε σημεία αιχμής της πόλης, υπάρχει η προσδοκία για ενδυνάμωση της σύνδεσης της τοπικής επιχειρηματικότητας με τους δημότες που δείχνουν πρόθεση να στηρίξουν με τις αγορές τους την πόλη

Ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Νέας Σμύρνης  διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σήμερα Πέμπτη 23 και 30 Δεκεμβρίου 2021 αντίστοιχα, στο εμπορικό κέντρο της πόλης στην οδό Ομήρου. Ο στόχος προφανής και θεμιτός. Η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του εμπορικού κόσμου με τους δημότες που στηρίζουν τέτοιες δράσεις.

Η τοπική επιχειρηματικότητα όταν ενισχύεται, δημιουργεί ισχυρό δημοτικό κοινωνικό ιστό και η ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας δημιουργεί θέσεις εργασίας που λόγω της σύνδεσης των πληθυσμών μεταξύ τους υπάρχει μια προτεραιότητα σε ανέργους της πόλης.

Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης επιχειρεί να τονώσει την τοπική αγορά  και παράλληλα ο εμπορικός κόσμος, όπως μας δήλωσε και ο πρόεδρος Γιώργος Ασημάκος, εκτιμάει την προσπάθεια του Δήμου και ανταποκρίνεται.

«Διανύοντας ήδη το δεύτερο χρόνο της πανδημίας είναι γεγονός ότι ο εμπορικός κόσμος αλλά και οι δημότες της Νέας Σμύρνης βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου κρίση που άλλαξε τόσο τις συνήθειες  όσο και την καθημερινότητα μας.

Στόχος μας είναι με τις εκδηλώσεις αυτές να ευχαριστήσουμε τους δημότες για στήριξη τους επιλέγοντας όλο αυτό το διάστημα τα καταστήματα της πόλης  μας για τις αγορές τους και να στείλουμε έτσι ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους.

Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών είναι στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιούν ο εμπορικός σύλλογος και ο Δήμος σε αγαστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της πολιτιστικής και εμπορικής ταυτότητας της Νέας Σμύρνης» δηλώνει ο κ. Ασημάκος

.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr