Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριος τσακωμός σε αεροπλάνο – Γυναίκα χαστούκισε και έφτυσε ηλικιωμένο

Άγριος τσακωμός σε αεροπλάνο – Γυναίκα χαστούκισε και έφτυσε ηλικιωμένο

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο στο διεθνές αεροδρόμιο «Χάρτσφιλντ Τζάκσον». Η γυναίκα συνελήφθη από άνδρες του FBI.

Αυτό που συνέβη λίγο πριν προσγειωθεί η πτήση της Delta Airlines, αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού. Μια γυναίκα με κατεβασμένη μάσκα, σηκώθηκε από τη θέση της και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος 80χρονου που δεν φορούσε μάσκα επειδή εκείνη την ώρα έτρωγε.

Οι επιβάτες αλλά και το πλήρωμα καμπίνας είδαν έκπληκτοι τη γυναίκα (με την κατεβασμένη μάσκα) σε έξαλλη κατάσταση να βρίζει τον ηλικιωμένο και να του κάνει παρατηρήσεις επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Εκείνος με την μπουκιά στο στόμα ακόμη, μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει ότι έβγαλε τη μάσκα του επειδή έτρωγε. Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε με τη γυναίκα να ουρλιάζει και τον άνδρα να την αποκαλεί «Karen».

Την έβρισε και ο ηλικιωμένος

«Karen» στην αργκό αποκαλούν όσες γυναίκες φωνάζουν, χτυπιούνται μόνες τους και βιαιοπραγούν. Βέβαια μετά, ο ηλικιωμένος συνεχίζει και εκείνος να βρίζει και αποκαλεί τη γυναίκα «bitch». Τι ήταν να το ακούσει αυτό. Ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ, του ορμάει, τον χαστουκίζει και στη συνέχει τον φτύνει.

Τελικά έπεσαν επάνω της οι αεροσυνοδοί και με τα πολλά κατάφεραν να την απομακρύνουν από τον ηλικιωμένο. Στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί και οι αρχές και επειδή η πρόκληση φασαρίας σε αεροπλάνο είναι ομοσπονδιακό αδίκημα, μόλις το σκάφος προσγειώθηκε άνδρες του FBI συνέλαβαν την γυναίκα. Τώρα κινδυνεύει με ποινικές κυρώσεις και χρηματικό πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τα 37.000 δολάρια.

Η ίδια η εταιρία μάλιστα αναγκάστηκε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Για καταστάσεις σαν αυτές είναι σπάνιες για τη συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας και τη Delta είναι μηδενική η ανοχή, τόσο για απείθαρχη συμπεριφορά στα αεροδρόμιά μας όσο και στα αεροσκάφη μας»

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024