Ενώνουν δυνάμεις για να τονώσουν την τοπική αγορά
Ο Εμπορικός Σύλλογος της Νέας Σμύρνης μαζί με τον Δήμο, ενώνουν δυνάμεις σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η τοπική αγορά. Με σειρά εκδηλώσεων σε σημεία αιχμής της πόλης, υπάρχει η προσδοκία για ενδυνάμωση της σύνδεσης της τοπικής επιχειρηματικότητας με τους δημότες που δείχνουν πρόθεση να στηρίξουν με τις αγορές τους την πόλη
Ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Νέας Σμύρνης διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σήμερα Πέμπτη 23 και 30 Δεκεμβρίου 2021 αντίστοιχα, στο εμπορικό κέντρο της πόλης στην οδό Ομήρου. Ο στόχος προφανής και θεμιτός. Η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του εμπορικού κόσμου με τους δημότες που στηρίζουν τέτοιες δράσεις.
Η τοπική επιχειρηματικότητα όταν ενισχύεται, δημιουργεί ισχυρό δημοτικό κοινωνικό ιστό και η ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας δημιουργεί θέσεις εργασίας που λόγω της σύνδεσης των πληθυσμών μεταξύ τους υπάρχει μια προτεραιότητα σε ανέργους της πόλης.
Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης επιχειρεί να τονώσει την τοπική αγορά και παράλληλα ο εμπορικός κόσμος, όπως μας δήλωσε και ο πρόεδρος Γιώργος Ασημάκος, εκτιμάει την προσπάθεια του Δήμου και ανταποκρίνεται.

«Διανύοντας ήδη το δεύτερο χρόνο της πανδημίας είναι γεγονός ότι ο εμπορικός κόσμος αλλά και οι δημότες της Νέας Σμύρνης βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου κρίση που άλλαξε τόσο τις συνήθειες όσο και την καθημερινότητα μας.
Στόχος μας είναι με τις εκδηλώσεις αυτές να ευχαριστήσουμε τους δημότες για στήριξη τους επιλέγοντας όλο αυτό το διάστημα τα καταστήματα της πόλης μας για τις αγορές τους και να στείλουμε έτσι ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους.
Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών είναι στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιούν ο εμπορικός σύλλογος και ο Δήμος σε αγαστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη της πολιτιστικής και εμπορικής ταυτότητας της Νέας Σμύρνης» δηλώνει ο κ. Ασημάκος
.
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442