Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταμάτης Γαρδέλης - «Η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy ήταν επαναστατική»

Σταμάτης Γαρδέλης – «Η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy ήταν επαναστατική»

«Έτσι με γνώρισε η γυναίκα μου γιατί με είδε και της άρεσα»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (21/12) ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του και τις επιτυχίες του και έκανε ειδική αναφορά στη συμμετοχή του στη «Φάρμα».

«Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα», είπε και πρόσθεσε: «Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου».

Μιλώντας για τα παιδιά του δήλωσε πως τον έχουν «υιοθετήσει» κανονικά και ότι πάντα τον προσέχουν και του δίνουν συμβουλές.

«Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει», απάντησε στην ερώτηση αν τα παιδιά του τον καταλαβαίνουν, όταν μιλάει ποιητικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι σκοπός του δεν ήταν ποτέ τα χρήματα αλλά η έκφρασή του. «Έχω κάνει μία περιουσία, δεν είμαι φτωχός, δεν είμαι πλούσιος. Είμαι αυτάρκης», σημείωσε.

Μιλώντας για τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε πριν από χρόνια για το Playboy, τη χαρακτήρισε «επαναστατική» και αποκάλυψε ότι από εκεί τον γνώρισε πρώτη φορά η σύζυγός του, καθώς εκείνη είχε οργανώσει τη φωτογράφιση

«Έτσι με γνώρισε η γυναίκα μου γιατί με είδε και της άρεσα», είπε.

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στη συμμετοχή του στη «Φάρμα» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν, τα οποία και ευθύνονται για την αποχώρησή του.

«Είμαι εκστασιασμένος με τη “Φάρμα” αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα», υπογράμμισε.

Δείτε ένα απόσμασμα από τη συνέντευξή του

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024