Σέρρες: Για μπλόκο στον Προμαχώνα ετοιμάζονται αγρότες και κτηνοτρόφοι
Με ανακοίνωση τους οι Αδέσμευτοι Αγροτικοί Σύλλογοι Σερρών-μπλόκο Προμαχώνα τονίζουν ότι «η επιστροφή στους δρόμους είναι μονόδρομος».
Αποφασισμένοι να ξαναβγούνε στους δρόμους και να δημιουργήσουν και πάλι το μπλόκο του Προμαχώνα είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι στις Σέρρες.
Τρεις μήνες μετά την αποχώρηση τους από το μπλόκο του Προμαχώνα, από τα πιο δυναμικά στη χώρα λόγω της θέσης του και στο οποίο είχαν παραμείνει για 54 μέρες, αγρότες και κτηνοτρόφοι συμμετείχαν σε σύσκεψη όπου αποφάσισαν να ξεκινήσουν να ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ τους αφού τις πρώτες μέρες του Μαΐου θα ξαναβρεθούνε στο μεθοριακό σταθμό.
Η απόφαση
Η απόφαση αυτή πάρθηκε, αφού όπως λένε, δεν έχει δοθεί λύση στα προβλήματα τους, που αφορούν τα ΑΤΑΚ στα αγροτεμάχια, το ιδιοκτησιακό, τις ανύπαρκτες, όπως υπογραμμίζουν, πληρωμές από επιδοτήσεις και αποζημιώσεις κ.α.
Με ανακοίνωση τους οι Αδέσμευτοι Αγροτικοί Σύλλογοι Σερρών-μπλόκο Προμαχώνα τονίζουν ότι «οι οικονομίες στα αντίστοιχα νοικοκυριά είναι σχεδόν κατεστραμμένες. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή πλέον από τους Σερραίους αγρότες και κτηνοτρόφους. Η επιστροφή στους δρόμους είναι μονόδρομος».
- Νέες «έξυπνες» φωτεινές διαβάσεις στον Πειραιά
- Η Νέα Αριστερά δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Χαρίτση – «Αποφασίστε γρήγορα» το μήνυμα Σακελλαρίδη
- Χανταϊός: Νέα έρευνα δείχνει ότι ο ιός παραμένει στο σπέρμα έως και έξι χρόνια
- Σενάριο κατάρρευσης των εφοδιαστικών αλυσίδων – Πώς μπορεί να αποφευχθεί η πείνα εκατομμυρίων ανθρώπων
- Στα σκαριά το αστικό πάρκο Πύργου
- Μουρίνιο: «Μου έκανε πρόταση ανανέωσης η Μπενφίκα, αλλά…»
- Διαμαντοπούλου: Η πολιτική σύγκρουση οφείλει να παραμένει θεσμική με επίκεντρο τα μεγάλα ζητήματα της χώρας
- Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.: Παρουσιάστηκαν ιστορικό βιβλίο και ντοκιμαντέρ για την εξέλιξη των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442