Θλίψη, σκόρπισε η είδηση για τον χαμό ενός νεογέννητου, λίγο μετά τον τοκετό -που έγινε σε τροχόσπιτο – στη Μπούκα Μεσσηνίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα το eleftheriaonline, ένα ζευγάρι Ολλανδών, μια 30χρονη και ένας 42χρονος, που βρίσκονταν στη Μπούκα με το τροχόσπιτό τους ζήτησαν βοήθεια μέσω του Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, καθώς η γυναίκα γεννούσε.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, όμως δυστυχώς το βρέφος δεν είχε σφυγμό. Η 30χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 42χρονος κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού.
Πάντως σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας