Ο Μπάρκας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποχωρήσει από την Σέλτικ, με το «Sky Sports» να μπλέκει τον Ελληνα τερματοφύλακα με ομάδες από την Τουρκία
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα κληθεί να αναζητήσει ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Σέλτικ.
Το συμβόλαιο του Ελληνα τερματοφύλακα μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αγγελου Ποστέκογλου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Σκωτία, σύντομα θα αποχωρήσει από την ομάδα της Γλασκώβης.
Τις τελευταίες ώρες μάλιστα στο Νησί κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τον Μπάρκα, με το «Sky Sports» να μπλέκει τον Ελληνα τερματοφύλακα με αρκετές ομάδες από την Τουρκία, χωρίς, όμως, να αναφέρει ποιοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον 27χρονο άσο.
«Αρκετοί σύλλογοι από την Τουρκία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τη στιγμή που η Σέλτικ απέκτησε τον Τζο Χαρτ», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Βρετανοί στο ρεπορτάζ τους για τον Ελληνα τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Μπάρκας φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι (σ.σ στα προκριματικά του Champions League), ενώ συνολικά με την Σέλτικ έχει 23 συμμετοχές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης