Η Γερμανία έχει έλλειψη από τουλάχιστον 35.000 υγειονομικούς υπαλλήλους για την φροντίδα των ηλικιωμένων και των αρρώστων, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Welt επικαλούμενη στοιχεία από το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομίας.
Η έλλειψη προσωπικού παρατηρείται παρά την αύξηση κατά 40% των κενών θέσεων σε αυτό τον εργασιακό τομέα από το 2011.
Ειδικοί αποδίδουν αυτή την έλλειψη στους χαμηλούς μισθούς που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι εκεί, σημειώνει η εφημερίδα.
Όπως επισημαίνει στην εφημερίδα η ερευνήτρια του Ινστιτούτου Σουζάνε Ζέιντα, δεν υπάρχει κανένας άλλος τομέας που να εμφανίζει τόσο μεγάλες ελλείψεις σε υπαλληλικό προσωπικό όπως ο τομέας της υγείας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας