Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή των οπαδών της ΑΕΚ για Μελισσανίδη – «Πως να πάρουμε πρωτάθλημα με τέτοια ομάδα;»

Οργή των οπαδών της ΑΕΚ για Μελισσανίδη – «Πως να πάρουμε πρωτάθλημα με τέτοια ομάδα;»

Η ήττα από τον Ολυμπιακό εξόργισε τους οπαδούς της ΑΕΚ που βλέπουν την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Στο στόχαστρο ο Μελισσανίδης και οι επιλογές του.

Για ακόμη μία σεζόν η ΑΕΚ φαίνεται πως αποχαιρετά τα όνειρα για πρωταθληματισμό από Νοέμβρη, ύστερα από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μία ήττα που πόνεσε πολύ τον κόσμο της ομάδας ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την Ένωση αλλά έφυγε και πάλι απογοητευμένος. Με μία ακόμη ήττα σε ντέρμπι, με μία ακόμη αποτυχία κόντρα στους Πειραιώτες.

Αποτέλεσμα που φυσικά δεν άρεσε στους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι ξέσπασαν στα social media της ΠΑΕ. Κύριος αποδέκτης της οργής τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας στον οποίο ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη για το γεγονός πως ούτε φέτος και παρά τις 14 μεταγραφές το καλοκαίρι, κατάφερε να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Και όλα αυτά βέβαια λίγους μήνες πριν η ΑΕΚ μπει στο νέο της γήπεδο.

Τα περισσότερα σχόλια κάνουν λόγο για μία ηττοπαθή ομάδα και για κενά στο ρόστερ τα οποία «φωνάζουν» αλλά δεν έχουν καλυφθεί, με συνέπεια να γίνεται μια τρύπα στο νερό. Ο κόσμος τα έχει φυσικά και με τον Αργύρη Γιαννίκη ο οποίος φαίνεται πως μετά τον… μήνα του μέλιτος αρχίζει να χάνει πόντους και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού η ομάδα του δεν πείθει, αλλά δεν παίρνει και αποτελέσματα όπως έκανε στην αρχή.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στα social media της ΠΑΕ:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024