Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Masters του Παρισιού, καθώς ο Ελληνας τενίστας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα και αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Αλεξέι Ποπίριν στα μισά του πρώτου σετ (2-4).
Ο συμπατριώτης μας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, με τον Αυστραλό να παίρνει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του γαλλικού Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τζέιμς Ντάκγουορθ
Στο σημερινό ματς ήταν φανερό από το πρώτο γκέιμ ότι ο Ελληνας τενίστας δεν μπορούσε να σερβίρει καλά, με τον Στέφανο στο 6ο γκέιμ να δέχεται μπρέικ από τον Αυστραλό (2-4) και να αποχωρεί από το κορτ, χαρίζοντας μια άνετη πρόκριση στον αντίπαλό του.
Ο Στέφανος τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να προετοιμαστεί για τα ATP Finals, που θα πραγματοποιηθούν στο Τορίνο από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.