Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωτήρης Χατζάκης - Βρίσκω γενναίο και συγκινητικό ότι ο Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή

Σωτήρης Χατζάκης – Βρίσκω γενναίο και συγκινητικό ότι ο Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή

Στην εκπομπή Love it έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Χατζάκης, όπου αναφέρθηκε στην παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στη φυλακή της Τρίπολης

Για το κίνημα #MeToo και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο γνωστός σκηνοθέτης, Σωτήρης Χατζάκη, στην εκπομπή Love it.

«Το θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε»

«Το θέατρο είναι ιερός χώρος. Το θέατρο έκανε μία αυτοκάθαρση με τα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν και καλά έκαναν. Αν κάθε χώρος έκανε αυτή την κάθαρση θα ζούσαμε σε καλύτερο κόσμο» είπε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Το θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε. Για το ότι πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος, εγώ δεν αισθάνομαι χαρά. Αισθάνομαι θλίψη για τα θέματά του και για τον ίδιο. Δε χαίρομαι σαν ένας σαδιστής. Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο εκεί μέσα, είναι καλό, μπράβο», ανέφερε.

Σχετικά με την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης, ο ίδιος τόνισε: «Το θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε (που ανέβασε παράσταση στη φυλακή). Το ότι πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος, εγώ δεν αισθάνομαι χαρά. Αισθάνομαι θλίψη για τα θέματά του και για τον ίδιο. Δε χαίρομαι σαν ένας σαδιστής. Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο εκεί μέσα, μπράβο, είναι καλό. Δεν θεωρώ θετικό αν αποδειχτεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό και θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές, έτσι ώστε αυτός που κακοποιεί, βιάζει και σκοτώνει, να μη βγαίνει στα 7 χρόνια. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Ο χωρισμός και τα… ξινά σταφύλια

Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον νέο της σύντροφο, ο Σωτήρης Χατζάκης σχολίασε: «Περσινά ξινά σταφύλια. Όλοι μας έχουμε προχωρήσει. Το θέμα είναι να παραμένουμε φίλοι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024