G20 – Στη Φοντάνα Ντι Τρέβι «εύχονται» οι ισχυρότεροι ηγέτες του κόσμου
Από ένα ιταλικό ευρώ έριξαν οι ηγέτες της Συνόδου G20, στο γνωστό σιντριβάνι της Ρώμης
Οι ηγέτες της G20 επισκέφθηκαν το πρωί ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέατα της Ρώμης, το σιντριβάνι της Φοντάνα Ντι Τρέβι. Ρίχνοντας ένα «ιταλικό ευρώ» με ανάγλυφο τον «άνθρωπο του Βιτρούβιου» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, οι ηγέτες των ισχυρότερων χωρών έκαναν μια ευχή και σύμφωνα με την παράδοση έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξαναεπισκεφθούν την Αιώνια Πόλη.
Το περιεχόμενο των ευχών των G20 παραμένει, όπως είναι φυσικό, άγνωστο. Το ενδιαφέρον των φωτογράφων μονοπώλησαν ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που στάθηκαν δίπλα δίπλα και έριξαν το νόμισμα στο γνωστό σιντριβάνι, ακόμα κι αν οι ευχές του ενός ήταν αντίθετες με τις ευχές του άλλου.
Φωτογραφίες των G20 στη Φοντάνα Ντι Τρέβι

- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
- LIVE: Κηφισιά – Βόλος
- Βαν Γκογκ στην Τεχεράνη: Ένα έργο κρυμμένο στη σκιά του πολέμου
- Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο που δολοφονήθηκε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
- Κεσσές: Ο Θάνος Πλεύρης δεν λέει ότι με τη στάση του στις υποκλοπές «ευνόησε» τον κουμπάρο του Γιάννη Λαβράνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442