Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Ερντογάν - Μακρόν με επίκεντρο τη Λιβύη

Συνάντηση Ερντογάν – Μακρόν με επίκεντρο τη Λιβύη

Σε ανακοίνωσή της, η γαλλική προεδρία αναφέρει ότι η συνάντηση ήταν ευκαιρία για να εξετασθούν διμερή θέματα, ιδίως η Λιβύη, ενόψει της Διεθνούς Συνόδου για την Λιβύη, η οποία θα οργανωθεί στο Παρίσι στις 12 Νοεμβρίου

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε διμερή συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, στο περιθώριο του G20 της Ρώμης.

Σε ανακοίνωσή της, η γαλλική προεδρία αναφέρει ότι η συνάντηση ήταν ευκαιρία για να εξετασθούν διμερή θέματα, ιδίως η Λιβύη, ενόψει της Διεθνούς Συνόδου για την Λιβύη, η οποία θα οργανωθεί στο Παρίσι στις 12 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στο περιθώριο του G20 στη Ρώμη ο Ταγίπ Ερντογάν είχε επίσης συνάντηση αστραπή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έθεσε θέμα ανθρωπίνων δικαιώματων, εξέφρασε τις ανησυχίες των ΗΠΑ για την αγορά των ρωσικών πυραύλων S400 από την Τουρκία ενώ φέρεται να κάλεσε τον Ερντογάν να μην προκαλεί εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024