Άνια Τέιλορ Τζόι – Έκανε «επίσημη» την σχέση της με τον οίκο Dior
Η Άνια Τέιλορ Τζόι ανακηρύσσεται σε παγκόσμια πρέσβειρα μόδας και ομορφιάς του Dior
Η βραβευμένη ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» μόλις εξασφάλισε για τον εαυτό της ένα σημαντικό συμβόλαιο πολυτελείας, αξιοποιώντας σωστά τον νέο της υψηλό τίτλο.
Η Άνια Τέιλορ Τζόι , η οποία τιμάται στην προαναφερθείσα κατηγορία στα βραβεία CFDA του επόμενου μήνα, είναι πλέον η Παγκόσμια Πρέσβειρα Γυναικείας Μόδας και Μακιγιάζ για τον οίκο Dior, όπως ανακοίνωσε η μάρκα εχθές το πρωί.
Η νέα συμφωνία κάνει επίσημη τη σχέση της με την παριζιάνικη μάρκα, αφού ήδη φόρεσε τουαλέτες από τον Dior σε πολλές σημαντικές στιγμές και κόκκινα χαλιά το 2021 – πιο αξιομνημόνευτο ένα σμαραγδένιο σύνολο υψηλής ραπτικής στις Χρυσές Σφαίρες και ένα ροζ σύνολο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Εξίσου εντυπωσιακό υπήρξε το look που επέλεξε για την παρουσίαση της Cruise 2022 Dior συλλογής, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Καλλιμάρμαρο. Το αέρινο της σύνολο, με το αστραφτερό τούλινο φόρεμα, συνδύαζε την αρχαιοελληνική μυθολογία και την ανεπιτήδευτη θηλυκότητα.
View this post on Instagram
Έχει δουλέψει με τους στυλίστες Law Roach και Paul Burgo σε διαφορετικές εμφανίσεις φέτος.
Στο πλαίσιο των επίσημων καθηκόντων της, η ηθοποιός θα «επιδείξει τα σχέδια και τις δημιουργίες της γυναικείας δημιουργικής διευθύντριας Μαρία Γκράτσια Τσιουρί και του διευθυντή δημιουργικού και εικόνας του μακιγιάζ Πίτερ Φίλιπς», σύμφωνα με δελτίο τύπου. Συμμετέχει σε μια λίστα ονομάτων όπως η Jisoo του Blackpink και η ηθοποιός Γιάρα Σαχίντι που υπέγραψαν πρόσφατα και εκείνες ως πρέσβειρες του Dior.
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Βιώσιμες επιλογές και στα παιχνίδια; Και όμως υπάρχουν!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα έλαβε μέσω διαδικτύου o δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Tαυτοποιήθηκε 42χρονος
- Προϋπολογισμός: Ξεκινά σήμερα η συζήτηση στη Βουλή – Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκέμβρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442