Αναστάτωση έχει προκληθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα στη Μυτιλήνη, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε μαθητές. Ειδικότερα, δυο μαθητές στο 11ο Δημοτικό Μυτιλήνης εντοπίστηκαν θετικοί στον κορoναϊό, μετά από τεστ, ενώ σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν ακόμα 2 κρούσματα σε μαθητές, ένα στο Γυμνάσιο των Παμφίλων και ένα κρούσμα σε Λύκειο της Μυτιλήνης.
Τα παιδιά που είναι θετικά μπαίνουν σε καραντίνα
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας, τα παιδιά που είναι θετικά στον κοροναϊό θα πρέπει να τεθούν άμεσα σε καραντίνα, ενώ οι στενές επαφές τους θα πρέπει να υποβληθούν σε Rapid test.
Τα σχολεία δεν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει βάσει των νέων μέτρων και πρωτοκόλλων να έχει νοσήσει πάνω από το 50% των μαθητών και συγκεκριμένα 50%+1 μαθητές του τμήματος.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)