Ο ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, που πρωταγωνιστεί φέτος στη Γη της Ελιάς, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την πορεία της ζωής του, τα μαθήματα που έχει πάρει, την αγάπη του για την Κρήτη και τους πολυαγαπημένους του γιούς.
«Αυτό είναι η ζωή μας, να παλεύουμε και στη χαρά και στον πόνο. Πρέπει να τα διαχειριζόμαστε. Να διαχειριζόμαστε και την χαρά και την δυστυχία. Και τα δύο μπορεί να σε διαλύσουν αν τα αφήσεις, μπορεί να σε φτάσουν στα τάρταρα».
Μίλησε ακόμα και για το μαγαζί που είχε ανοίξει πριν λίγα χρόνια στο Φάληρο «Ήθελα να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα. Είμαι ψυχασθενής με την Κρήτη. Όμως δεν είμαι επιχειρηματίας, η καταστροφή ήταν δεδομένη. Το μεράκι πληρώνεται και πληρώνεται ακριβά.»
Αναλογιζόμενος την ζωή του είπε ότι παρά τα λάθη που έχει κάνει και παρά τα όσα έχει περάσει, δεν θα άλλαζε τίποτα. «Θα επέλεγα να τα ξαναζήσω όλα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, με όποιο κόστος. Η ζωή μου είχε ενδιαφέρον, αλλιώς φαντάζομαι θα ζούσα μια μετριότητα και δε την θέλω την μετριότητα δεν την μπορώ.»
Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε και για την αγάπη του για την Κρήτη και για τις ομοιότητες ανάμεσα στην Μάνη και στο νησί.
«Έχει μελετηθεί αυτό, επειδή πολλοί άνθρωποι εξαιτίας των βεντετών και του αλληλοσκοτωμού στην Κρήτη, φεύγανε, έφευγε ο κόσμος και πήγε στην Πελοπόννησο, στη Μάνη. Κουβαλήσανε οι άνθρωποι τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.
Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για τους δυο γιούς του: «Ο γιος μου ο μικρός θέλει να γίνει σκηνοθέτης. Είναι ένα παιδί ανατρεπτικό, προχωρημένο. Μου λέει πατέρα εσύ κάνεις αηδίες, εγώ κάνω σοβαρά πράγματα.» είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός.
Ο μεγάλος του ο γιος έχει αλυσίδα εστιατορίων.
«Τακτοποιούνται τα παιδιά μου Ελένη, άρα και εγώ χαλαρώνω και μετά.. πάω Κρήτη!» δήλωσε ο ηθοποιός.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας