Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Facebook - Γιατί αργεί η επαναφορά του - Δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο να διορθώσουν το πρόβλημα

Facebook – Γιατί αργεί η επαναφορά του – Δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο να διορθώσουν το πρόβλημα

Πρόβλημα με την είσοδό τους στο κτίριο της Facebook αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με αποτέλεσμα να καθυστερεί η επαναφορά του.

Πρόβλημα με την είσοδό τους στο κτίριο της Facebook αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας με αποτέλεσμα να καθυστερεί η επαναφορά του. Θυμίζουμε ότι τόσο το Facebook, όσο και τα Instagram, WhatsApp και Messenger έχουν καταρρεύσει, ενώ έχει «απογειωθεί» το Twitter.

Πρόβλημα με τις κάρτες εισόδου

Η ρεπόρτερ τεχνολογίας των ΝYTimes, Σίρα Φρένκελ η οποία επικοινώνησε με εργαζόμενο της Facebook μετά το μπλακ άουτ της εταιρείας αποκάλυψε γιατί υπάρχει η καθυστέρηση στην επαναφορά του Facebook. Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε tweet, οι κάρτες εισόδου των εργαζομένων έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να μπουν μέσα για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλος ρεπόρτερ του ίδιου μέσου που, επίσης, ασχολείται με την τεχνολογία προσθέτει πως οι εργαζόμενοι στη Facebook παρατήρησαν πως δεν λαμβάνουν email τα οποία έχουν αποστολείς εκτός της εταιρείας.

Εκατομμύρια χρήστες έχουν στραφεί στο Twitter

Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν στραφεί στο Twitter για να δουν τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για να σχολιάσουν τις εξελίξεις. Οι περισσότεροι «τρολάρουν» με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ακόμα, και η Facebook ανακοίνωσε το πρόβλημα που υπάρχει μέσω tweet του Άντι Στόουν, υπεύθυνου Επικοινωνίας της εταιρείας.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024