Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Πάρτι για τον Σπανούλη την Κυριακή στο Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός – Πάρτι για τον Σπανούλη την Κυριακή στο Καραϊσκάκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός πριν το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, θα τιμήσει τον μεγάλο αρχηγό!

Ηταν επί σειρά ετών ο ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού. Αυτός που ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το 2010 και άλλαξε την ιστορία του «ερυθρόλευκου» συλλόγου. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Σπανούλη.

Τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ίσως τον σπουδαιότερο παίκτη μπάσκετ που φόρεσε ποτέ την φανέλα με τον δαφνοστεφανόμενο έφηβο.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, πριν από λίγες ημέρες γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του και έστησαν ένα… πάρτι για πάρτη του. Εκτός από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, την περασμένη Δευτέρα (27/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστησε μια γιορτή στο ΣΕΦ προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, με την οικογένεια του πειραϊκού συλλόγου να αποχαιρετά τον Θρύλο της.

Ενας πραγματικός ηγέτης, ο οποίος αγάπησε τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του συλλόγου. Ενας άνθρωπος που άλλαξε το ρου της ιστορίας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και έκανε άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να υποκλιθούν μπροστά του και να στεναχωρηθούν με την απόφασή του να αποσυρθεί από τα παρκέ.

Ο Ολυμπιακός ξέρει να αναγνωρίζει όσους πρόσφεραν για τον δαφνοστεφανομένο έφηβο, με την πειραϊκή ΠΑΕ, να ετοιμάζεται να τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Κυριακή (3/10), στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο αναμένεται να είναι sold out, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό θα τιμήσει τον Kill Bill.

Μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο, τον ίδιο τον Σπανούλη, αλλά και τον κόσμο, που θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τον Βασίλη, όπως αρμόζει σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μια άκρως ερυθρόλευκη γιορτή προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη. Του ανθρώπου που έκανε το… αδύνατο δυνατό και χάρισε μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024