Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γράφει ιστορία ο Μπενζεμά και συνεχίζει...

Γράφει ιστορία ο Μπενζεμά και συνεχίζει…

Ο Καρίμ Μπενζεμά με το γκολ που πέτυχε χθες στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σερίφ Τιρασπόλ σκαρφάλωσε στην 4η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League.

Η χθεσινή (28/9) μπορεί να ήταν μία νύχτα που η Ρεάλ θέλει να ξεχάσει άμεσα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Σερίφ Τιρασπόλ στο Champions League, αλλά για τον επιθετικό των Μαδριλένων, Καρίμ Μπενζεμά, ήταν ξεχωριστή. Το πέναλτι του Γάλλου τον ανέβασε στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην κορυφαία διοργάνωση, ξεπερνώντας τον θρύλο της Μαδρίτης, Ραούλ.

Ο 33χρονος ήταν πάντα ένας από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ενώ όλοι αναγνωρίζουν τους αριθμούς του, ο ίδιος εξακολουθεί να αισθάνεται ότι δεν έχει τον σεβασμό που του αξίζει. Το γκολ του απέναντι στην Σερίφ ήταν το 72ο του στο Champions League και το 60ο για τους «Los Blancos» στη διοργάνωση. Επιπλέον έγινε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο Champions League για 17 διαδοχικές σεζόν.

Ο Μπενζεμά έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς αυτής της γενιάς, αλλά για το όνομά του δεν γίνεται ο ίδιος… ντόρος, όπως συμβαίνει με αυτά των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Σέρχιο Αγουέρο και Λουίς Σουάρες. Ηταν μόλις την περασμένη εβδομάδα που μπήκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν σημειώσει 200 γκολ στη La Liga. Έχει φτάσει σε αυτό το ρεκόρ σε μόλις 390 αγώνες της La Liga, αναδεικνύοντάς τον ως έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ της ισπανικής λίγκας.

Ο πρώην επιθετικός της Λιόν έχει σημειώσει 9 γκολ σε 12 συμμετοχές τη φετινή σεζόν και ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε ότι ο Μπενζεμά πρέπει να βρίσκεται στη λίστα διεκδίκησης της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Ιταλός προπονητής είπε σχετικά: «Νομίζω ότι με αυτά που κάνει εφέτος και αυτά που έκανε την περασμένη σεζόν, πρέπει να είναι στη λίστα με τους παίκτες που θα μπορούσαν να κερδίσουν τη Χρυσή Μπάλα. Νομίζω ότι ο Καρίμ είναι σαν το κρασί, γίνεται καλύτερος όσο μεγαλώνει ηλικιακά».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024