Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ποτσετίνο αποθεώνει τον... αντίπαλό του

Ο Ποτσετίνο αποθεώνει τον… αντίπαλό του

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως οι «πολίτες» έχουν τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο.

Έσταξε… μέλι για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο! Ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καταλανό τεχνικό.

«Είναι γεγονός, όχι άποψη, ότι είμαστε μια ομάδα που δημιουργείται. Η Σίτι είναι υπό τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο κατά τη γνώμη μου, ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι:

«Θα επιβεβαιώσουμε την ενδεκάδα σήμερα. Νομίζω, όμως, ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Ήταν 20 χρόνια στη Βαρκελώνη, είναι φυσιολογικό να νιώθει σαν στο σπίτι του εκεί, ενώ εδώ, όλα είναι νέα για αυτόν. Δεν έφτασε πολύ καιρό πριν».

Από την πλευρά του ο Άντερ Ερέρα δήλωσε: «Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί από την περσινή σεζόν».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024