Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούμαν – «Έχει… δρόμο ο Φάτι, τεράστιος σύλλογος η Μπενφίκα»

Κούμαν – «Έχει… δρόμο ο Φάτι, τεράστιος σύλλογος η Μπενφίκα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την επιστροφή του Ανσου Φάτι στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και για το ματς με την Μπενφίκα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα για το Champions League και εμφανίστηκε επιφυλακτικός σχετικά με την παρουσία του Άνσου Φάτι στην ενδεκάδα λόγω του ότι ο νεαρός άσος έχει μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό.

Οι Καταλανοί ηττήθηκαν στη Βαρκελώνη από την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του UCL και έφεραν ισοπαλία στους επόμενους δύο αγώνες της LaLiga με τη Γρανάδα και την Κάντιθ, πριν επιστρέψουν στις νίκες (3-0) την Κυριακή επί της Λεβάντε.

Ο Φάτι, ερχόμενος από τον πάγκο, σημείωσε το τελευταίο γκολ, μετά από πάνω από 10 μήνες απουσίας, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, διάστημα κατά το οποίο υποβλήθηκε σε τέσσερις επεμβάσεις. Η επιστροφή του έχει δημιουργήσει ένα κύμα ελπίδας στο σύλλογο, μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν και φυσικά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.

Αλλά ο Κούμαν είπε ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσει προσεκτικά τον 18χρονο, ο οποίος φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 10 του Μέσι και είναι ο νεότερος σκόρερ της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα.

«Ήταν πολύ κουρασμένος, έχοντας λείψει τόσο καιρό. Σκόραρε με την οικογένειά του στο γήπεδο, κάτι που είχε τεράστιο αντίκτυπο σε αυτόν συναισθηματικά» δήλωσε σήμερα ο Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου.

«Σήμερα προπονήθηκε καλά και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο παιχνιδιού, αλλά δεν μπορώ να πω πόσα λεπτά θα του δώσουμε, εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μακριά από το γήπεδο για 10 μήνες, έχει προπονηθεί για δύο εβδομάδες με την ομάδα και έπαιξε 15 λεπτά» δήλωσε ο Κούμαν.

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα, αν και η Κυριακή ήταν μια υπέροχη ημέρα για εκείνον, έπαιξε 15 λεπτά και πέτυχε το τρίτο γκολ μας, ήταν τέλεια».

Η Μπενφίκα, η οποία μετράει μόνο νίκες στις πρώτες επτά αγωνιστικές για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, έφερε ισοπαλία στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο Champions League με την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία. «Η Μπενφίκα είναι ένας τεράστιος σύλλογος, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε.

Ο Ολλανδός μέσος, Φρένκι ντε Γιονγκ, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα, αφού έχασε το παιχνίδι με τη Λεβάντε. Επίσης οι μέσοι Πέδρι και Σέρχι Ρομπέρτο επέστρεψαν από τραυματισμό, αλλά ο αμυντικός Ζόρντι Αλμπα εξακολουθεί να μην είναι ακόμη διαθέσιμος.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024