Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμήθηκε τι σημαίνει... νίκη η Μπαρτσελόνα (3-0)

Θυμήθηκε τι σημαίνει… νίκη η Μπαρτσελόνα (3-0)

Μετά από τις διαδοχικές…. σφαλιάρες, η Μπαρτσελόνα «ξύπνησε» και με μία πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 3-0 της Λεβάντε και επέστρεψε στις νίκες. Comeback με γκολ για τον Φάτι!

Αυτή ναι… Ήταν Μπαρτσελόνα. Πραγματοποιώντας την καλύτερη της εφετινή εμφάνιση, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Λεβάντες στο «Καμπ Νόου» και μετά τις απανωτές «σφαλιάρες» επέστρεψε στις νίκες, μειώνοντας παράλληλα και τη διαφορά της από την πρώτη Ρεάλ στους 5 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Σκόραρε ξανά ο Ντεπάι για τους «μπλαουγκράνα», πρώτο γκολ για τον Λουκ Ντε Γιόνγκ, επιστροφή Άνσου Φάτι μετά από σχεδόν 11 μήνες και μάλιστα με γκολάρα!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή φουριόζοι και φρόντισαν να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Ο Ραντόγια έκανε το πέναλτι πάνω στον Μέμφις Ντεπάι και ο Ολλανδός εκτέλεσε άψογα για το 1-0 της Μπαρτσελόνα στο 7ο λεπτό!

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά ενός άλλου Ολλανδού να βρει δίχτυα. Ο Ντεστ έδωσε την πάσα στον Λουκ Ντε Γιόνγκ και εκείνος εκτέλεσε για το 2-0 στο 14ο λεπτό, σκοράροντας έτσι το πρώτου του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα συνέχιζε να πιέζει και έφτασε πολλές φορές κοντά στο τρίτο γκολ, τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο. Στο 79′ ο Άνσου Φάτι «σφράγισε» την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, σχεδόν 11 μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση, δίνοντας έτσι ένα έξτρα κίνητρο στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα.

Και το comeback του εξελίχθηκε ονειρικά, καθώς λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε! Ο 19χρονος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα ωραίο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ένα ευχάριστο απόγευμα για την Μπαρτσελόνα που χρειαζόταν μία τέτοια νίκη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μινγκέθα (81’ Φάτι), Γκαρσία, Ντεστ (89′ Λενγκλέ), Μπούσκετς, Κοουτίνιο (59’ Πουτς), Νίκο Γκονζάλες, Γκάβι (81’ Αραούχο), Λ.Ντε Γιονγκ (81’ Ντεμίρ), Ντεπάι

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Μουστάφι (76’ Πιέρ), Πόστιγο, Μιραμόν, Κλερκ, Ραντόγια (54’ Πάμπλο Μαρτίνεθ), Μελέρο, Πεπελού (69’ Καντερό), Μαρτί, Ντάνι Γκόμεθ (54’ Μοράλες), Ντε Φρούτος (69’ Βούκσεβιτς)

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024