Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώτα – «Υπέροχος ο κόσμος, βγάλαμε ψυχή και πήραμε τη νίκη»

Γιώτα – «Υπέροχος ο κόσμος, βγάλαμε ψυχή και πήραμε τη νίκη»

Η Κατερίνα Γιώτα μίλησε για τη νίκη απέναντι στην Αστερίξ και υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν 3-1 σετ της Αστερίξ, στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου, με την Κατερίνα Γιώτα να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση.

Η έμπειρη αθλήτρια στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε παρουσία φιλάθλων, οι οποίοι είχαν πολλούς μήνες να βρεθούν στο Ρέντη λόγω covid-19, ενώ επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκες έβγαλαν ψυχή και κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ένα παιχνίδι στο Ρέντη, με κόσμο πριν λίγο καιρό φαινόταν τόσο μακρινό αλλά είναι πάντα υπέροχο. Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε να αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Όσον αφορά τον αγώνα ξεπεράσαμε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Οι πρεμιέρες πάντα έχουν λίγο περισσότερο άγχος, αλλά η ομάδα έδειξε ψυχή και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ενόψει του επαναληπτικού έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα όμως τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να προκριθούμε».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024