Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Τσέλσι 0-3 – Ασταμάτητο το «τρένο» του Τούχελ

Τότεναμ – Τσέλσι 0-3 – Ασταμάτητο το «τρένο» του Τούχελ

Με μία εμφάνιση… πρωταθλήτριας στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι «άλωσε» το Βόρειο Λονδίνο και επικράτησε με 3-0 της Τότεναμ, πιάνοντας και πάλι στην κορυφή τη Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ.

Ποιο ντέρμπι; Με ένα δεύτερο ημίχρονο για σεμινάριο, η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Τότεναμ και με γκολ των Τιάγκο Σίλβα, Ενγκολό Καντέ και Αντόνιο Ρούντιγκερ, έφυγε με το διπλό από το Βόρειο Λονδίνο, πιάνοντας έτσι και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ που έχουν επίσης από 13 βαθμούς.

Οι «μπλε» μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν γιατί είναι αυτοί τη στιγμή οι… πρωταθλητές Ευρώπης! Δεύτερος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι στην Premier League ο Τιάγκο Σίλβα που ήταν και ο MVP.

Κράτησε για τέταρτο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα η ομάδα του Τούχελ που δείχνει ικανή για… όλα!

Το πρώτο μέρος πήγε στη δύναμη και από τις δύο ομάδες. Τόσο η Τότεναμ, όσο και η Τσέλσι, δεν είχαν κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι και την ανάπαυλα. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετική…

Η Τσέλσι μπήκε και έπιασε από τον λαιμό την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο, με τον Τιάγκο Σίλβα να «καρφώνει» τον Γιορίς με κεφαλιά στο 49ο λεπτό και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 57′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι, με τον Ενγκολό  Καντέ να σημειώνει το 2-0 για την ομάδα του Τούχελ. Η Τσέλσι έπαιζε σχεδόν… μόνη της, με τον Βέρνερ να χάνει ανεπανάληπτες ευκαιρίες για το 3-0.

Ο Ρούντιγκερ ωστόσο δεν χαρίστηκε και έκανε το 3-0, διαμορφώνοντας με ένα εξαιρετικό πλασέ το τελικό σκορ!

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρεγκιλόν, Ρομέρο (83’ Σάντσες), Έμερσον, Ντάιερ, Άλι, Χόιμπιεργκ, Εντομπελέ (62’ Σκιπ), Λο Σέλσο (62’ Χιλ), Σον, Κέιν.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Μάρκος Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Μάουντ, Χάβερτς (70’ Βέρνερ), Λουκάκου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024