Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολα τα γκολ του… δράματος – Βγήκε ο Τσούμπερ, κατέρρευσε η ΑΕΚ

Ολα τα γκολ του… δράματος – Βγήκε ο Τσούμπερ, κατέρρευσε η ΑΕΚ

Η απίστευτη ανατροπή του ΟΦΗ, η κατάρρευση της ΑΕΚ μετά την έξοδο του Τσούμπερ και τα 14 λεπτά του δράματος στο Γεντί Κουλέ.

Απίστευτο κι όμως… ΑΕΚ. Η Ενωση κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο Γεντί Κουλέ εναντίον του ΟΦΗ. Προηγήθηκε 1-0 με τον Αραούχο στο 15′. Στο 36′ έχασε τον Λιβάι Γκαρσία με κόκκινη κάρτα, αλλά παρά ταύτα, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με παίκτη λιγότερο (41′ Τσούμπερ, 64 Ανσαριφάρντ). Και να πάρει προβάδισμα τριών γκολ. Ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη νίκη. Μια μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση. Η οποία, ωστόσο, δεν συνέβη ποτέ!

Οσο απίστευτο κι αν φαντάζει, όσο τρελό, άλλο τόσο πραγματικό ήταν το σενάριο που εκτυλίχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΟΦΗ. Εκεί όπου οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, κατάφεραν κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Μέσα σε 14 λεπτά, έφεραν τα πάνω κάτω!

Στο 75′ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαλε από το παιχνίδι τον κορυφαίο της Ενωσης σε ακόμη ένα παιχνίδι, Στίβεν Τσούμπερ. Και επήλθε καταποντισμός. Καθώς ο Πέτρος Μάνταλος, που τον αντικατέστησε, δεν κατάφερε ποτέ να έχει την επίδραση του Ελβετού.

Στο 78′ ο Νέιρα μείωσε με κεφαλιά από κοντά. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ανησύχησαν. Αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ πιο πιεστικά στο 84′. Πάλι ο Νέιρα, αυτή τη φορά με σουτ, που πιθανότατα κόντραρε, νίκησε τον Στάνκοβιτς. Με το παιχνίδι να παίρνει φωτιά!

Στο 90+2 η «φωτιά» του Γεντί Κουλέ έκαψε την ΑΕΚ. Ο Πραξιτέλης Βούρος εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην περιοχή της ΑΕΚ και με το πρώτο γκολ στην καριέρα του έδωσε έναν σχεδόν… ιστορικής σημασίας βαθμό στον ΟΦΗ. Και παράλληλα βύθισε στην εσωστρέφεια την ΑΕΚ…

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024