Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Bερόνα – Ρόμα 3-2 – Απότομη προσγείωση για την Ρόμα

Bερόνα – Ρόμα 3-2 – Απότομη προσγείωση για την Ρόμα

Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την ήττα από την Βερόνα (3-2) και έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα – Γκέλα και για την έτερη ομάδα της Ρώμης, με την Λάτσιο να μένει στο 2-2 με την Κάλιαρι.

Παρότι είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν, με έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η Ρόμα έμεινε μακριά απο τον καλό της ευατό και γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Βερόνα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αν και προηγήθηκε σκορ, δεν κατάφερε ποτέ να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Οι Τζαλιορόσι πήρε το προβάδισμα με τον Πελεγκρίνι (36΄), ωστόσο στην αρχή του δευτέρου μέρους τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Μπάρακ (49΄) και Καπράρι (54΄), έφεραν τούμπα το ματς, ωστόσο το αυτογκόλ του Ίλισιτς (58΄) έφερε το παιχνίδι και πάλι σε ισορροπία.

Παρόλο αυτά, η Βερόνα πέντε λεπτά αργότερα ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σιμεόνε μοίρασε την ασίστ στον Φαραόνι και αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, η Ρόμα πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, παρόλο αυτά οι προσπάθειες της ήταν άκαρπες, με αποτέλεσμα ο Ζοσέ Μουρίνιο να γνωρίσει την πρώτη του ήττα ως προπονήτης των τζαλιορόσι.

Λάτσιο-Κάλιαρι 2-2

Γκέλα και για την έτερη ομάδα της Ρώμης. Η Λάτσιο κατάφερε να σώσει την πατρίδα στον αγώνα κόντρα στην Κάλιαρι με τον Κατάλντι. Ο Ιμόμπιλε έδωσε το προβάδισμα για την Λάτσιο λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος χάρη στα γκολ των Ζαό Πέδρο και Μπάλντε έκαναν την ανατροπή, με τον Κατάλντι να ισοφαρίζει και να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του .

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024