Ένταση στην πορεία κατά των εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη
Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας των ατόμων που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας διαδηλωτής πήρε καρέκλα και έκατσε στο οδόστρωμα.
Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας των ατόμων που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, ένας από τους διαδηλωτές με την ελληνική σημαία, πήρε ένα καρεκλάκι και έκατσε στη μέση του δρόμου, απαιτώντας να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Νίκης και να βγουν στο οδόστρωμα οι υπόλοιποι διαδηλωτές.
Οι αστυνομικοί τότε προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το οδόστρωμα, προκειμένου να μην τραυματιστεί, με τον ίδιο να αντιδρά έντονα.
Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές έκλεισαν τη λεωφόρο Νίκης διαδηλώνοντας κατά των εμβολιασμών και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των ΜΜΕ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας