Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΘ - «Αστακός» το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ξεκινούν οι πορείες σωματείων και συνδικάτων

ΔΕΘ – «Αστακός» το κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ξεκινούν οι πορείες σωματείων και συνδικάτων

Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο που προγραμματίζουν στις 19:00 άτομα που αντιδρούν στο εμβόλιο για τον κοροναϊό

Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν προαναγγελθεί συγκεντρώσεις σωματείων, συνδικάτων, αλλά και αντιεμβολιαστών.

Αυτή την ώρα ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται γύρω από τη ΔΕΘ. Κλούβες των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες στην παραλιακή και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου. Επίσης, το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης είναι κλειστό με τοποθετημένα κιγκλιδώματα.

Κλειστή είναι η οδός Αγγελάκη, η Λεωφόρος Στρατού και η Γ΄ Σεπτεμβρίου, ενώ σταδιακά κλείνει το κέντρο καθώς σε λίγη ώρα θα ξεκινήσουν οι πορείες.

Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο που προγραμματίζουν στις 19:00 άτομα που αντιδρούν στο εμβόλιο για τον κοροναϊό.

Οι συγκεντρώσεις

Στις 18:00, συγκέντρωση στην πλατεία ΧΑΝΘ έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ, ενώ στο Άγαλμα Βενιζέλου θα συγκεντρωθούν ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ – ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει, την ίδια ώρα, και αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες.

Επί ποδός 5.500 αστυνομικοί

Στο πλαίσιο αυτό, επί ποδός τίθενται 5.500 αστυνομικοί. Στους δρόμους βρίσκονται 60 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει ότι στον ουρανό θα πετούν ελικόπτερα, drones και «παρατηρητές» – μυστικοί αστυνομικοί θα παρακολουθούν από ταράτσες.

Παράλληλα, οι Αρχές στρέφουν την προσοχή τους και στο Διαδίκτυο, γύρω από καλέσματα σε συγκεντρώσεις, ενώ ενεργοποιείται και το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΥΠ, η αντιτρομοκρατική και η κρατική ασφάλεια, ενώ θα υπάρχουν και απαγορεύσεις κυκλοφορίας, όπου χρειάζεται.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024