Ο διάσημος ράπερ, Κάνιε Γουέστ κατάφερε για ακόμα μια φορά να ξαφνιάσει τους φαν του, ανακοινώνοντας την αλλαγή στο όνομά του.

Με ένα δωρικό tweet ο Κάνιε Γουέστ ενημέρωσε πως πια θα είναι ο «Ye».

Το People αναφέρει ότι στην αίτησή του επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους» και δεν εξήγησε κάτι περισσότερο.

Για την επισημοποίηση μένει η υπογραφή της αίτησης από κάποιον δικαστή της Καλιφόρνια.

Τι θα κάνει η Κιμ Καρντάσιαν με αυτή την αλλαγή;

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές κοντά στην οικογένεια ισχυρίζονται ότι η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να κρατήσει το «Γουέστ» επειδή είναι «σημαντικό για αυτήν να διατηρήσει το ίδιο επίθετο με τα τέσσερα παιδιά της».

Επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διάσημης τηλεπερσόνας φαίνεται να παίζει και το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις της και τα προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει με το επίθετο «Γουέστ» δίπλα στο δικό της.

Aξίζει πάντως να αναφερθεί ότι το «Ye» δεν είναι καινούργια έμπνευση του Κάνιε. Είχε δηλώσει την πρόθεσή του να ονομαστει έτσι ήδη από την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ του, το 2018.

Τότε είχε μιλήσει στον ραδιοφωνικό παραγωγό Big Boy εξηγώντας ότι πρόκειται για μια συντομογραφία, που έχει και θρησκευτική σημασία για εκείνον.

«Πιστεύω ότι το «ye» είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη στη Βίβλο και στη Βίβλο σημαίνει «εσύ»», είχε δηλώσει για τον τίτλο του άλμπουμ του.

«Πήγε από το Kanye, που σημαίνει το «μοναδικό», στο Ye, απλά αντικατοπτρίζοντας το καλό, το κακό, τη σύγχυση, τα πάντα. Το άλμπουμ είναι περισσότερο μια αντανάκλαση του ποιοι είμαστε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο