Η Χαρά Παππά που ξεχωρίσει από την συμμετοχή της στο GNTM μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το όμορφο μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ενημερώνει συχνά τους φίλους της για θέματα που την απασχολούν.

Αυτή τη φορά μέσα από διάφορα Q&A βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τις δικά της προβλήματα.

Όταν έφτασε σε εκείνη ένα μήνυμα για την κόπωση που προκαλεί το άγχος η Χαρά Παππά αναφέρθηκε στους δικούς της «δαίμονες».

Διαβάστε αναλυτικά

Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα, και η κόπωση που δεν έχεις να την αποδώσεις κάπου… Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα. Έχω καταφέρει να το μειώσω και να μειώσω και τις στιγμές πανικού. Αλλά αυτή η κούραση δεν είναι κάτι που έχει φύγει ακόμα από πάνω μου.

‘Εχω παρατηρήσει όμως ότι εμένα με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου ακόμα και αν νιώθω κόπωση να κάνω γυμναστική ή να βγω μια βόλτα κοντά σε πράσινο τοπίο ή να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Αυτό βοηθά στην παραγωγή ενδορφίνων (ορμόνες ευτυχίας) και βοηθάνε να νιώθω καλύτερα συνολικά.

Θετικές επίσης ορμόνες παράγονται με τις αγκαλιές. Τουλάχιστον 8 αγκαλιές την ημέρα χρειάζεται ένας άνθρωπος. Σε μια εποχή που όλοι είμαστε αποξενωμένοι πίσω από τις οθόνες, δε μου φαίνεται περίεργο που όλοι υποφέρουμε από το άγχος”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο