Άρτα – Αντί να πουλήσει τα ελαστικά αυτοκινήτου, του άδειασαν τον λογαριασμό
Νέο περιστατικό με ηλεκτρονική απάτη καταγράφηκε στην Άρτα. Το θύμα έχασε 2.900 ευρώ.
Άλλη μια ηλεκτρονική απάτη καταγράφηκε, αυτή τη φορά στην Άρτα. Όπως έγινε γνωστό εξιχνιάστηκε εν μέρει από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας της περιοχής η απάτη σε βάρος ενός κατοίκου, ο οποίος είχε αναρτήσει σε σελίδα αγοραπωλησιών στο internet αγγελία για την πώληση ελαστικών αυτοκινήτου.
Πώς την «πάτησε»
Ο άνδρας που του τηλεφώνησε στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 και εκδήλωσε ενδιαφέρον για να αγοράσει τα ελαστικά, του ζήτησε να γίνει η συναλλαγή μέσω εφαρμογής σε ATM. O πωλητής δεν υποψιάστηκε ότι επρόκειτο για απατεώνα. Μάλιστα, ακολούθησε τις υποδείξεις που του έκανε με αποτέλεσμα εκείνος να μεταφέρει από τον λογαριασμό του 2.900 ευρώ.

Δικογραφία για μια Ελληνίδα, ψάχνουν τον συνεργό της
Το θύμα είχε υποβάλει καταγγελία στην Ασφάλεια και, μετά από πολύμηνες έρευνες, εξακριβώθηκε ότι το χρηματικό ποσό είχε μεταφερθεί σε λογαριασμό ο οποίος ανήκει σε μια Ελληνίδα. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε απάτη μέσω υπολογιστή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός της.
- Ίλιον: Διασώστης του ΕΚΑΒ πήγε σε κέντρο διασκέδασης για βοήθεια σε γυναίκα που λυποθύμισε και άρχισε να τραγουδά
- Νετανιάχου: Θέλει «εξάγωνο συμμαχιών» με Ινδία, Ελλάδα, Κύπρο, αραβικά και αφρικανικά κράτη
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Αρνήθηκαν την μετάθεση σε πατέρα παιδιού με βαρύ αυτισμό – Δουλεύει 507 χλμ. μακριά από το σπίτι του
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Το «αδιαχώρητο» στη Βαρβάκειο αγορά για το σαρακοστιανό τραπέζι – Πού κυμαίνονται οι τιμές
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής
- ΑΕΚ – Λεβαδειακός 4-0: Άνετη νίκη για την Ένωση στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442