Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν δύο φωτιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στη Μέση Κέρκυρα, στις περιοχές Κατακαλού και στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.
Οι φωτιές ξέσπασαν γύρω στις 5.00 το απόγευμα, σε καλαμιές και σε χορτολιβαδικές εκτάσεις αντίστοιχα, ενώ άμεσα στα σημεία έσπευσαν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις. Στην επιχείρηση περιορισμού και κατάσβεσης των δύο φωτιών, συνέβαλαν από αέρος και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου πετζετέλ, που βρίσκονται στο νησί καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας