Μύκονος – Άρπαξαν ρολόι αξίας 200 χιλιάδων ευρώ από το χέρι τουρίστα
Η αστυνομία έχει μπλοκάρει το αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού για να εντοπίσει τους δράστες
Μία ασυνήθιστη και θρασύτατη ταυτόχρονα ληστεία σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στη Μύκονο, όταν ληστές επιτέθηκαν σε τουρίστα και του άρπαξαν ρολόι ανεκτίμητης αξίας από το χέρι.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο τουρίστας βγήκε το μεσημέρι από ένα ακριβό εστιατόριο της Μυκόνου. Τότε οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, τον ακολούθησαν και όταν κατάλαβαν ότι είναι μόνος τους, τότε έβαλαν μπρος το σχέδιό τους.
Ο συνοδηγός κατέβηκε από το μηχανάκι και επιτέθηκε στον τουρίστα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Του άρπαξε το ρολόι από το χέρι, του οποία η αξία φτάνει τις 200.000 ευρώ, και ύστερα ανέβηκε και πάλι στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες και έχει μπλοκάρει το αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού.
- Καθαρά Δευτέρα: Πού ευνοούν οι συνθήκες για το πέταγμα του χαρταετού – Χάρτης με την εκτιμώμενη ένταση ανέμων
- BAFTA 2026: Το «One Battle After Another» είναι και επισήμως η καλύτερη ταινία – Δείτε όλους τους νικητές
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- Νέα Υόρκη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Καισαριανή: Επιστροφή στο θυσιαστήριο της λευτεριάς – Πλήθος κόσμου στο μνημείο των εκτελεσμένων
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442