Ένα υπέροχο καλοκαίρι περνά η Κατερίνα Καινούριου. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open ξεκουράζεται και περνά όμορφες στιγμές με το σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.
Το ζευγάρι -αφού έκανε τα μπάνια του στην Μύκονο- ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Κάπρι για τις διακοπές του. Στο πανέμορφο αυτό τουριστικό μέρος οι δυο τους απολαμβάνουν ωραίο φαγητό, κάνουν τις βόλτες τους και ανεβάζουν stories πειράζοντας ο ένας τον άλλον.
Μάλιστα, o επιχειρηματίας φαίνεται πως εκτελεί και χρέη φωτογράφου για την Κατερίνα Καινούριου.
Η 36χρονη αναρτά συνεχώς φωτογραφίες της, στις οποίες τονίζει πως έχει ποζάρει στο φακό του αγαπημένου της. Πάντως οι στιλιστικές της επιλογές είναι μοναδικές. Όπως θα δείτε παρακάτω, για το ταξίδι της έχει επιλέξει καλοκαιρινά και αέρινα φορέματα σε ζωηρά χρώματα που μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Όλα τους είναι υπέροχα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας